URLz.gr

Ο Ελληνικός .GR συντομευτής για τους συνδέσμους σας

Διασυνδέσεις

Συνδεθείτε με τις ακόλουθες εφαρμογές και άλλες για να επεκτείνετε την εφαρμογή σας.

 • Slack

  Slack
 • Zapier

  Zapier
 • Google Tag Manager

  Google Tag Manager
 • Facebook Pixels

  Facebook Pixels
Δημιουργία Λογαριασμού

Ένας σύντομος συνδεσμος, άπειρες δυνατότητες.

Ένας σύντομος σύνδεσμος είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ όταν το χρησιμοποιείτε προσεκτικά. Δεν είναι απλώς ένας σύνδεσμος αλλά ένα μέσο μεταξύ του πελάτη σας και του προορισμού τους. Ένας σύντομος σύνδεσμος σάς επιτρέπει να συλλέγετε πολλά δεδομένα για τους πελάτες σας και τις συμπεριφορές τους.

Στόχευση. Επαναστόχευση.

Στοχεύστε τους πελάτες σας για βελτιώσετε την προσέγγιση σας και να τους ανακατευθύνετε σε μια σχετική σελίδα. Προσθέστε ένα pixel εικονοστοιχείο στην διαφημιστική καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα για να τους κερδίσετε.

Μέτρηση. Βελτιστοποίηση.

Μοιραστείτε τους συνδέσμους σας στο δίκτυό σας και μετρήστε δεδομένα για να βελτιστοποιήσετε την απόδοση της καμπάνιας μάρκετινγκ. Προσεγγίστε ένα κοινό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Πετύχετε και αυξήστε τις πωλήσεις Ιδανικό για πωλήσεις & μάρκετινγκ

Η κατανόηση των χρηστών και των πελατών σας θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη μετατροπή σας. Το σύστημά μας σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα πάντα. Είτε πρόκειται για το πλήθος των κλικ, τη χώρα ή την προέλευση, τα δεδομένα υπάρχουν για να τα αναλύσετε.

Δημιουργία Λογαριασμού

Ξεκινήστε Δωρεάν, Αναβαθμίστε αργότερα - Δεν απαιτείται πληρωμή για την εγγραφή σας.

Στοχεύστε ενδιαφερόμενους χρήστες. Δυνατά εργαλεία που λειτουργούν

Το προϊόν μας επιτρέπει να στοχεύσετε τους χρήστες σας να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά τους και να τους προσφέρετε μια καλύτερη συνολική εμπειρία μέσω έξυπνης επαναστόχευσης. Σας παρέχουμε πολλά έξυπνα εργαλεία για να τους προσεγγίσετε καλύτερα.


Ξεκινήστε
Δυνατά εργαλεία που λειτουργούν

Εργαλεία Συνδέσμων

Ελέγχος Ιδιωτικότητας

Διαχείριση Συνδέσμων

Μοντέρνος Πίνακας Ελέγχου

Προνομιακές Δυνατότητες

Εκτενή Στατιστικά

Έλεγχος καθενός και όλων Πλήρης έλεγχος των συνδέσμων σας

Με την προνομιακή συνδρομή μας, θα έχετε πλήρη έλεγχο στους συνδέσμους σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε τον προορισμό όποτε θέλετε. Προσθέστε, αλλάξτε ή αφαιρέστε τυχόν φίλτρα ανά πάσα στιγμή.


Ξεκινήστε

Ένας σύνδεσμος για όλους σας τους συνδέσμους Δημιουργήστε το Δημόσιο Προφίλ σας

Δημιουργήστε το προφίλ σας απλά και προσθέστε όλους τους συνδέσμους σας. Μοιραστείτε έναν μόνο σύνδεσμο σε κοινωνικά δίκτυα όπως το instagram, το twitter και το TikTok και παρακολουθήστε τα κλικ στους συνδέσμους σας.


Ξεκινήστε
Δημιουργήστε το Δημόσιο Προφίλ σας

Στόχευση των πελατών σας

Στόχευση Πελατών

Στοχεύστε τους χρήστες σας με βάση την τοποθεσία και τη συσκευή τους και ανακατευθύνετέ τους σε εξειδικευμένες σελίδες για να αυξήσετε τη μετατροπή σας.

Προσαρμοσμένη σελίδα Προορισμού

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη σελίδα προορισμού για να προωθήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας, φέρτε τα στο προσκήνιο και κερδίστε τον χρήστη με την μάρκετινγκ καμπάνια σας.

Επικάλυψη

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο επικάλυψης για να εμφανίσετε διακριτικές ειδοποιήσεις στον ιστότοπο προορισμού. Ένας τέλειος τρόπος για να στείλετε ένα μήνυμα στους πελάτες σας ή να εκτελέσετε μια καμπάνια προώθησης.


Παρακολούθηση συμβάντων

Προσθέστε το προσαρμοσμένο εικονοστοιχείο σας από παρόχους όπως το Facebook και παρακολουθήστε συμβάντα ακριβώς όταν συμβαίνουν.

Προνομιακά Ψευδώνυμα

Με την προνομιακή συνδρομή, θα μπορείτε να επιλέξετε προνομιακό ψευδώνυμο για τους συνδέσμους σας από τη λίστα των δεσμευμένων ψευδωνύμων.

Εκτενές API

Δυνατότητα χρήσης της διεπαφής προγραγραματισμού API για την κατάσκευή ή την επέκταση των εφαρμογών σας με την δυνατότητες μας

Ξεκινήστε τώρα

Τα πιο πρόσφατα Δημόσια URLz

Favicon Aussie - Coub

Coub is YouTube for video loops. You can take any video, trim the best part, combine with other videos, add soundtrack. It might be a funny scene, movie quote, animation, meme or a mashup of multiple sources.

https://urlz.gr/axYTL Αντιγραφή   •   2 ημέρες ago

Favicon Redirect

https://urlz.gr/1KSzf Αντιγραφή   •   4 ημέρες ago

Favicon Clavusin - Clear Up Toenail Fungus Fast With Clavu...

Try Clavusin Pills to naturally remove toenail fungus! Read our review for ingredients, side effects, and the Clavusin Price!

https://urlz.gr/ImHvd Αντιγραφή   •   4 ημέρες ago

Favicon This is a downloadable file.

Please note that this short URL is linked to a downloadable file.

https://urlz.gr/nB5xr Αντιγραφή   •   5 ημέρες ago

Favicon C'est quoi, une information ? - Les Clés des ...

« Les clés des médias » est un glossaire de mots et de notions essentielles pour appréhender les médias. Dans cet épisodes, on se demande ce qu'est une infor...

https://urlz.gr/wLEHg Αντιγραφή   •   3 εβδομάδες πριν

Ξεκινήστε την δική σας καμπάνια μάρκετινγκ τώρα και προσεγγίστε τους πελάτες σας αποτελεσματικά.

Εγγραφείτε τώρα

Μάρκετινγκ με αυτοπεποίθηση.

Διαθέτει

639 Σύνδεσμους

Εξυπηρετεί

887318 Κλίκς

Αξιόπιστο για

58 Πελάτες